Bokningen avslutad

Att leva med tvångssyndrom

Med humor och allvar förmedlar Malin hur det är att leva med tvångssyndrom. Vi får bland annat inblick i hennes skrämmande och orofyllda tankar, som ofta handlar om att skada eller till och med råka döda någon.

 

Med humor och allvar förmedlar Malin hur det är att leva med tvångssyndrom. Vi får bland annat inblick i hennes skrämmande och orofyllda tankar, som ofta handlar om att skada eller till och med råka döda någon. Vi får också se några av de tvångshandlingar som hon ägnar sig åt.  En intressant och inlevelserik föreläsning av Malin Ovesson.

Malin har sedan 2011 haft över 100 föreläsningar. Hon har medverkat i Tv programmet Outsiders på kanal 5 och haft intervjuer i flera tidningar. Malin har medverkat i radio vid flertal tillfällen och hon har en facebooksida som heter ocdmalin och en blogg med samma namn. Hon har också skrivit en självbiografisk bok, ”Hoppas att jag inte råkar döda dig”. Boken är skriven tillsammans med Malin Wendel.

Föreläsningen är lämplig för dig som jobbar inom skola, boende, socialtjänst, anhöriga och andra som söker kunskap kring hur det kan vara att leva med tvångssyndrom.